Halsband med tryck i två varianter

VARIANT 1

Bomullsband med dubbelt tryck (skuggeffekt) i typsnittet Segoe Print som sys på ett polypropylenband i valfri färg och fodras med konstskinn i valfri färg. Finns i bandbredd 25 mm eller 40 mm, se nedan. Färger på polypropylenband, konstskinn och passpoalband finns i menyn under ”Material”. Färg på tryck finns längre ner på sidan. Beställningsinfo finns längst ner på sidan.

Halsbanden finns i följande modeller:
– fast längd med klickspänne
– halvstryp (”nome”)

Pris 25 mm: 225 kr
Pris 40 mm: 250 kr

Vid val av passpoalband + 25 kr

Bomullsband 25 mm till variant 1

Bomullsband 40 mm till variant 1


VARIANT 2

25 mm bomullsband, som är ett mjukare band än polypropylen-/nylonbanden. Halsbanden fodras med konstskinn för stabilitetens skull. Passpoalband kan väljas som tillägg. Man väljer typsnitt själv, se längre ned på sidan.

Halsbanden finns i följande modeller:
– fast längd med klickspänne
– halvstryp (”nome”)

Pris: 200 kr
Vid val av passpoalband + 25 kr

Band 25 mm till variant 2


Tryckfärg


Typsnitt
Kan väljas till variant 2. Överst står ett exempelnamn, under står typsnittets namn i både versaler och gemener.


BESTÄLLNING AV HALSBAND MED TRYCK

Beställning sker via formuläret nedan. Efter beställning skickar vi betalningsinformation via e-post – förskottsbetalning gäller. Till priserna tillkommer kostnad för porto, 30 kr för ett halsband. För flera halsband kan portot variera beroende på den totala vikten. Efter betalning tillverkas halsbandet. Leveranstiden för halsband är max tre veckor, men oftast kortare, efter att betalning skett.

Måttbeställda produkter finns ingen ångerrätt på då de sys efter dina önskemål och mått.

Efter beställning skickar vi betalningsinformation via e-post – förskottsbetalning gäller. Till priserna tillkommer kostnad för porto, 30 kr för ett halsband. För flera halsband kan portot variera beroende på den totala vikten. Efter betalning tillverkas halsbandet. Leveranstiden för halsband är max tre veckor, men oftast kortare, efter att betalning skett.

Måttbeställda produkter finns ingen ångerrätt på då de sys efter dina önskemål och mått.


Annons