Selar

Vi tillverkar selar i flera olika modeller, med olika tillval och material och för olika ändamål. Om speciella önskemål finns är man välkommen att höra av sig! Mätguide finns i menyn till höger. Beställ sele via formuläret längst ner på sidan!


U-sele

Selen i U-modell är mycket enkel att sätta på och fungerar seleUutmärkt som t ex spårsele. Bandet över bogen sys i 40 mm polypropylen-/nylonband och fodras med valfritt tyg. Bandet runt bröstkorgen är 25 mm brett och kan sättas i tre lägen, beroende på bogens omfång.

Pris: 200 kr


Y-sele

Denna modell av Y-sele lämpar sig utmärkt för promenader, men även för cykling och spårning. Ring för koppelfäste både framtill och på ryggen. Sys i 20, 25 eller 40 mm polypropylen-/nylonband och fodras med valfritt tyg. Selen är fodrad överallt förutom en bit vid spännet där den är ställbar. 40 mm bredd rekommenderas till medelstora och stora hundar, då selen ligger stabilare då än med tunnare band.

Passpoalband kan väljas som tillägg till alla bredder, reflexband kan väljas till 40 mm bredd (25 mm reflexband som sys ovanpå det breda bandet).

Pris: 275 kr – bredd 20 mm
Pris: 325 kr – bredd 25 mm
Pris: 400 kr – bredd 40 mm

Vid val av passpoalband + 50 kr
Vid val av reflexband + 25 kr


Yh-sele

Y-sele med rakt ryggband och längre bröststolpe, vilket gör att selens bröstband knäpps längre bak om bröstkorgen. Ställbar runt bröstkorgen med ett klickspänne på varje sida. Ring för koppelfäste både framtill, i nacken och på ryggen. Sys i 20, 25 eller 40 mm polypropylen-/nylonband och fodras med valfritt tyg. Passpoalband kan väljas som tillägg.

Passpoalband kan väljas som tillägg till alla bredder, reflexband kan väljas till 40 mm bredd (25 mm reflexband som sys ovanpå det breda bandet).

Pris: 300 kr – bredd 20 mm
Pris: 350 kr – bredd 25 mm
Pris: 425 kr – bredd 40 mm

Vid val av passpoalband + 50 kr
Vid val av reflexband + 25 kr


Ställbar Yh-sele

Y-sele med rakt ryggband och längre bröststolpe, vilket gör att selens bröstband knäpps längre bak om bröstkorgen. Ställbar i halsöppningen, mellan frambenen och runt bröstkorgen som har ett klickspänne på varje sida. Polypropylen-/nylonband i 20, 25 eller 40 mm bredd.

Pris: 150 kr – bredd 20 mm
Pris: 250 kr – bredd 25 mm
Pris: 350 kr – bredd 40 mm


BESTÄLLNING AV SELE


MODELL OCH MATERIAL

HUNDUPPGIFTER

PERSONUPPGIFTER

Efter beställning skickar vi betalningsinformation via e-post – förskottsbetalning gäller. Till priserna tillkommer kostnad för frakt, sele 66 kr med Postnord (spårbart skicka lätt till ombud). Efter betalning tillverkas artikeln och skickas sedan till dig. Leveranstiden för selar är upp till fyra veckor efter att betalning skett.

Måttbeställda produkter finns ingen ångerrätt på då de sys efter dina önskemål och mått.